-> Eidy: aha, no to já nevim :-O :-D jen vím, že to nejsou takoívý škubance při podřazení a je to auto tím před zatáčkou klidnější....ale jaký je "správný" mezi plyn nevím
-> M@rtin: no což, tak máš nějakou reklamu, myslím, že fotky vypadají slibně od Tebe
-> kpt.Budha: a koho to zajímá jsme snad závodníci ? nejsme
Jinak koukám na ty Tvoje meziplyny a Ty kopeš do plynu při zmáčknutý spojce. To není klasickej meziplyn, kdy šlapeš spojku 2x. Takhle nešetříš synchrony, ale aspoň ulehčíš spojce a zbytku převodovky.
-> M@rtin: Tak napiš Aspoň to pak flákneme i tady do galerky.
-> M@rtin, T, kpt.Budha: Budete si kupovat nějaký fotky od německých fotografů? Že bychom to vzali dohromady, ať je to jednodušší. Já mám problém s tím, že jsem našel více hezkých a neumím si vybrat jen 2-3.
Tak jsem konečně dohrál všechna videa, ten Zandvoort je takový akčnější Tady na prvním videu je pár kol k vidění Eidy, než ho očernovlajkovali. A pak je zde to rozbité Subaru, ale je to příliš daleko, tak těžko soudit...
Zandvoort circuit Seat Leon ST Cupra 10.6.2016 - 13:00
-> Milan 136 14.06.16 22:38:07: Porad vysoky CRP v krvi, dalo se me to do uzlin a v poledne jsem nemohl ani polknout bolesti. Ted snad uz antibiotika zabiraji a pomohl i zabal krku a domaci odpocinek. Uvidim jak zitra, to zustanu doma a kdyz se to nebude lepsit, tak jedine neschopenka :-(
Byli jste se aspoň podívat do starýho Fahrerlagru? (Vstup dole pod hotelem Dorint?) Dá se tudy projít tunelem do nových GP boxů a hned za tím je stěna všch vítězů Nurburgringu.. No v Zandvoortu toho moc krom města asi k vidění nebylo .. a taky jste asi neměli příliš čas někde chodit ..
-> T 14.06.16 20:19:20: Pekny, tys uz taky koupil kameru? Priste to chce kameru niz a sklopit stinitko. Dost to kazi dojem z jizdy kdyz neni videt na auto pred.